Salesleaders: is jouw sales strategie klaar

voor het tijdperk na het Coronavirus?

Massimo Gagliotti – Vendigi BV

Helpt B2B salesteams hun salspipeline te vergroten. Kopers anno 2002 verwachten een andere benadering. Is jouw salesteam ge-connect met de doelgroep via LinkedIn en zijn zij in contact met de juiste beslissers? De Vendigi Methode zorgt voor een groot relevant netwerk, salesconversaties en leadgeneratie via LinkedIn.

Er was al een trend aan de gang

 

Steeds meer beslissers zoeken al online voordat ze in het koopproces instappen.

Die trend is alleen nog maar verder versterkt doordat zowel koper als verkoper min of meer genoodzaakt door deze tijd de kracht van online veel verder ontdekt hebben. Door Thuiswerken, online, virtueel meeten. In goede tijden verkopen kan iedereen,–Sales & marketing wordt topsport, nog meer dan voorheen.

“Na deze Coronacrisis zullen veel dingen niet meer hetzelfde zijn. We komen nooit meer terug in de oude tijd”.

In hoeverre is jouw organisatie futureproof voor deze digitale transitie?

Zeer weinig org. waren hier nog maar mee bezig. 15% is slechts klaar uit onderzoek van GARTNER. Voor Deze transformatie. In hoeverre is jouw org. klaar voor deze proof transformatie?
Koper is allang online en is selectiever dan ooit doordat alle informatie online te vinden.

Maar zijn er ook kansen?


Het volgen van de beslisser in haar kopersreis is een eye-opener voor velen. Het onderzoeken en ontdekken van hoe beslissers keuzes maken biedt kansen omdat het een heel gericht beeld geeft welke content je kunt genereren en geven om hen te helpen die keuzes te maken. Alleen deze transitie is al zo waardevol gebleken voor salesteams waardoor hun gesprekken met prospects makkelijker op gang kwamen. Ze niet worden gezien als verkoper. Dit resulteert in vertrouwen en opdrachten.

Hoe scoort jouw organisatie in deze ontwikkeling?


Inmiddels hebben meer dan 500 organisaties het rapport ingevuld waardoor je een goed beeld kunt krijgen waar jouw organisatie staat.

In 6 minuten weet je waar jouw organisatie staat en ontdek je wat jij nog kunt verbeteren of aanpassen.

 

 

Call to action

BEKIJK RAPPORT

Bekijk ook onze andere oplossingen

Digitale Sales Leadgeneratie

Buyer Journey & Content Strategie

Training & Coaching