Hoe werkt de Vendigi methode®?

De Vendigi methode® is een bewezen methode die sales- en marketingteams helpt om een snelle en eenvoudige manier gekwalificeerde leads te bereiken.

Als jij je potentiële klant anders benadert, kun jij het onderscheid maken ten opzichte van je concurrentie. Met de Vendigi methode® zetten wij jouw organisatie op de kaart en houden we jouw organisatie op de radar. Hierdoor ben je beter zichtbaar, genereer je meer traffic voor een continu gevulde pijplijn en creëer je extra verkoopkansen.

Neem contact op

Wat is modern sales?

Tegenwoordig is het vak “sales” complexer dan ooit. Volgens Forrester geeft 68% van de B2B-klanten er de voorkeur aan om onafhankelijk online te onderzoeken zonder met een verkoper te praten.

Met meer toegang tot informatie is het B2B-koopproces langer geworden dan oorspronkelijk en zijn er meer beslissers betrokken (gemiddeld 6,8 ​​beslissers). Om effectief door de reis van de nieuwe koper te navigeren, moeten verkopers gebruikmaken van digitale platforms om de moderne koper te vinden, er connectie mee te maken en contact mee te leggen.

Als u van uw bedrijf een moderne verkooporganisatie maakt, kunt u van uw verkopers verwachten dat ze efficiënter prospecteren, meer gesprekken voeren en beter en efficiënter in contact zijn met prospects. Wanneer jouw salesteam moderne verkooptechnieken toepassen en profiteren van de beschikbare moderne verkooptools, zullen ze snel hun verkooppijplijn vullen en ze omzetten in verkoopkansen.

“Degenen die digitale sales omarmen, zijn de winnaars van de toekomst.”

In 9 stappen naar een digitale salestransformatie

Welke stappen zijn er nodig om digitale sales te implementeren?

Onze bewezen succesvolle aanpak implementeren we reeds bij vele B2B bedrijven

De succesmakers

Massimo Gagliotti

Massimo Gagliotti is als enthousiaste eigenaar/directeur de man achter Vendigi B.V. Vendigi B.V. heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen en implementeren van de bewezen Vendigi methode® bij bedrijven zoals Renault, Arval, Ortec, RedWood en andere gerenommeerde organisaties. Massimo Gagliotti is ondernemend, creatief en vastberaden. Hij begrijpt als geen ander hoe salesteams die B2B verkopen het beste hun ideale doelgroep bereiken en interesseren met voor hen belangrijke informatie.

Ben Markslag

Ben Markslag heeft meer dan 25 jaar uitgebreide strategische en operationele ervaring opgedaan als Sales Director bij ‘blue chip’ bedrijven. Ben is een salestrainingspecialist pur sang, die vanaf de start het verkoopteam motiveert en inspireert om de verkoopdoelstellingen te realiseren. Ben staat bekend als een motiverende leider en trainer. Hij is in staat om verkooppresentaties te transformeren, de betrokkenheid van de deelnemers te vergroten en de beste en meest effectieve leerervaring te bieden voor zowel de verkoopteams als hun managers. 

Succesverhalen van onze klanten

Hoe klanten ons ervaren

Marketinginvesteringen worden steeds hoger omdat de koper steeds vaker zelf hun koopproces uitvoert.

Ook samenwerken?

Ik kom nu in contact met mijn doelgroep op een laagdrempelige manier. Dit leidde in 2 weken tijd tot zeer interessante afspraken waar omzet uit gegenereerd werd.

Sander Reijn
Powerpoint professional
PPT Academy

Dankzij Vendigi had mijn post op LinkedIn voor het eerst meer dan 42.000 views, 200 likes en 135 comments.

Harry Jonker
Adviseur
UC Group

Al snel genereerde ik op een laagdrempelige manier kwalitatieve afspraken met de doelgroep. De methode werkt!

Bernard Zuidema
Account director
ilionX

We hebben tijdens het traject met Vendigi nieuwe vaardigheden geleerd die leidden tot kwalitatieve prospects. We bouwen laagdrempelig duurzame relaties op.

Roald Schaart
Manager sales
GGN

Mijn post zorgde door Vendigi al snel voor meer dan 10.000 views. Social Selling is echt de manier om snel hoogwaardige leads te genereren.

Ersin Sönmez
Area manager business sales
Renault

Wil jij weten hoe andere ICT-organisaties binnen 3 maanden hun leads verdubbelen?

Vraag businesscase op

Hoe wij snel leads voor jou genereren?

Dit is hoe we dat doen.

Buyer Journey

Trainingen